Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Verkocht!

Gepubliceerd op:

Mededeling!

Na lang wikken en wegen hebben wij besloten ons bedrijf te verkopen per 1 november 2022. We waren niet echt op zoek naar een koper maar de mogelijkheid deed zich voor en dat heeft ons tot nadenken gezet. De onzekere tijden waarin we nu leven, inflatie, energiecrisis, personeelsproblematiek, de noodzakelijke investeringen en geen opvolgers in onze familie, na 3 generaties “De Jong”, zijn voldoende argumenten voor ons om tot verkoop over te gaan.

Wij hebben onze gasten altijd met veel plezier ontvangen. De samenwerking met de vele reisbureaus verliep ook altijd prettig. Wij zullen dat zeker gaan missen!
Volgend jaar Pasen zullen de deuren van Hotel Gaasterland, na een renovatie in de komende wintermaanden, feestelijk geopend worden door de nieuwe eigenaren van Fletcher Hotelgroup.
Wij vertrouwen erop ons ‘huis’ in goede handen over te dragen en nodigen u uit om het resultaat volgend jaar te komen bewonderen en uit te proberen.

Met hartelijke groeten,
Harry en Anja de Jong + kinderen