Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Personeels­uitje of presentatie

Bij ons kunt u terecht voor al uw afspraken

Zakelijk

Zakelijk bekeken

Op een unieke locatie, aan de rand van het eeuwenoude Rijsterbos, ligt Hotel Gaasterland. Een hotel met ruime vergaderaccommodatie, een prima restaurant en flexibele, gastvrije medewerkers. Kortom, de ideale ingrediënten voor een ontspannen vergadering, cursus of seminar.

Hotel Gaasterland beschikt over diverse vergader-/seminarruimten met moderne voorzieningen zoals WiFi en kabel internet verbinding. De ruimten variëren in grootte, van discussieruimten voor enkele personen tot zalen voor maximaal 200 personen.

Voor een ieder die een zakelijke bijeenkomst wil combineren met ontspanning in een plezierige sfeer, biedt Hotel Gaasterland vele mogelijkheden. Wat is er prettiger dan, na gedane arbeid, een wandeling of fietstocht te maken door een prachtig bos- en waterrijk natuurlandschap. Of, bij minder mooi weer, met z’n allen een sportief uurtje te besteden op de bowlingbaan. Ook kan Hotel Gaasterland in het kader van teambuilding een bosarrangement voor u organiseren.

In het hotel is een uitstekend restaurant. De maaltijden worden geserveerd in de vorm van uitgebreide buffetten, met keuze uit diverse gerechten.

Uiteraard is er ook mogelijkheid om te overnachten. Het hotel beschikt over 70 ruime kamers, voorzien van toilet, douche en televisie. Enkele kamers beschikken tevens over een ligbad. Een goede nachtrust is onontbeerlijk voor een geslaagd verblijf. Het hotel is daarom voorzien van bedden met een zeer hoog ligcomfort die voldoen aan strenge criteria.

Er zijn uiteraard tal van combinaties en uitbreidingen mogelijk. Ook voor een sportief of recreatie element zijn er tal van mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op voor een pakket op maat, dat voldoet aan uw eisen en wensen.